Verantwoordelijke openbaarmaking

Gegevens veilig bewaren bij JD Security Systems
JD Security Systems streeft ernaar haar producten, apps en websites veilig te houden voor iedereen. Gegevensbeveiliging is zeer belangrijk voor ons. Daarom vind je hier informatie over de maatregelen die JD Security Systems treft om gegevens te beveiligen.

Beleid van JD Security Systems inzake verantwoordelijke openbaarmaking
Gegevensbeveiliging is een prioriteit bij JD Security Systems. Als je beveiligingsonderzoeker of klant van JD Security Systems bent en meent dat je een beveiligingslek of -probleem hebt gevonden, stellen wij je hulp op prijs om dit op een verantwoordelijke manier aan ons bekend te maken. Open of wijzig geen gegevens zonder toestemming. Handel in goed vertrouwen en beïnvloed de prestaties van onze producten, apps en websites niet op nadelige wijze.

Als je meent dat je een beveiligingslek hebt ontdekt of een beveiligingsincident wilt melden, laat dit ons dan weten. Geef een gedetailleerde beschrijving van het mogelijke beveiligingslek en een e-mailadres waarop we je kunnen bereiken in het geval we meer gegevens nodig hebben. Wij zullen vervolgens met je samenwerken om het probleem zo snel mogelijk te beoordelen.

Voor het melden van deze incidenten vragen we je te mailen naar beveiligingsincidenten@jd-tijdelijkebeveiliging.nl

Wij waarderen je hulp bij het veilig maken van JD Security Systems producten, apps en websites.